آیا برای سرویس چیلر خود برنامه منظمی دارید؟ معمولا سرویس چیلر را به چه کسی می سپارید؟ در سرویس و نگه داری چیلر چه مواردی را در نظر می گیرید؟

راهنمای کامل برای نگه داری و سرویس چیلر در زیر آمده است.


از تمیز کردن لوله های چیلر آغاز کنید.

چیلرهای امروزی پر‌بازده ترین چیلرهایی هستند که تا به حال وجود داشته اند. تکنولوژی این چیلرها پیشرفته تر و فرآیندهای به کار رفته در آن ها کارآیی بیش تری دارند. کیفیت آب منطقه تأثیر زیادی دارد بر این که چند وقت یکبار نیاز به سرویس چیلر و تمیز کردن لوله های آن خواهید داشت. یک راهکار هم این است که سیستم تصفیه آب پیشرفته تری برای چیلر تعبیه کنید. بالا بودن بیش از حد فشار چیلر و سرد نکردن مایع به اندازه مناسب می تواند از نشانه های کثیف بودن و گرفتگی لوله ها یا وجود هوا در چیلر باشد. با بررسی مداوم فشار چیلر و دمای آب ورودی و خروجی می توان گرفتگی لوله های چیلر را تشخیص داد.

 سرویس چیلر

سرویس چیلر

سرویس چیلر

سرویس چیلر

تنظیمات مربوط به تجهیزات و دستگاه چیلر

تجهیزات استارت چیلر، دستگاه چیلر و سیستم های کنترل چیلر از جمله قسمت های چیلر هستند که برای عملکرد دقیق چیلر لازم است در سرویس چیلر مورد توجه قرار گیرند. سرویس تجهیزات و دستگاه های چیلر به هیچ وجه کم اهمیت تر از سرویس قسمت های مکانیکی چیلر نیست. چون قسمت های مکانیکی و الکتریکی چیلر به صورت به هم پیوسته کار می کنند، سرویس چیلر به طور همه جانبه بهترین روش برای دست یافتن به عملکرد بهینه و جلوگیری از مشکلات جدی ناشی از انجام ندادن سرویس چیلر است.

 

تعویض روغن چیلر هنگام سرویس چیلر

بررسی و تعویض روغن بیشتر از این که برای بهینه سازی چیلر لازم باشد، برای عملکرد درست آن ضروری است. بررسی روغن چیلر هر چند ماه یک بار و مشخص کردن این که هر چند وقت یکبار به تعویض روغن نیاز خواهید داشت. چیلر بعد از حدود یک سال میتواند نیاز به تعویض روغن و فیلتر آن داشته باشد. سیستم روغن کاری چیلر به صورت هفتگی باید بررسی شود.

نگهداری و سرویس چیلر شامل موارد مختلفی است ولی نکته مهم این است که سرویس چیلر به طور منظم و مداوم انجام شود.


سرویس چیلر و شارژ گاز

شارژ گاز به موقع و مناسب هنگام سرویس چیلر نیز برای داشتن کارآیی بهینه و مصرف انرژی مناسب چیلر ضروری است. اگر شارژ چیلر بیشتر از مقدار مناسب انجام گیرد نیز میتواند در موتور و فرآیند چرخه چیلر اشکال ایجاد کند و باعث مصرف انرژی بیش از حد شود. کم بودن شارژ چیلر نیز میتواند باعث شود که لوله های قسمت بالایی و درونی چیلر در مایع سردکننده قرار نگیرند. در این حالت بار اضافی بر روی کمپرسور چیلر وارد میشود و باعث مصرف انرژی بیش از حد میشود. دقت شود که خارج کردن مایع سردکننده اضافی از چیلر باید طبق دستورالعمل های سازنده چیلر انجام شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Regina Mzon film خرداد شماره دوست پسر در جستجوی نمو املاک توقف خرید فروش رهن اجاره نمونه سوالات امتحان نهایی ریاضی ششم فراسوی خیال محیط زیست